Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2020-22, A Lesson in Sustainability – Make your School Greener and Yourself Too,  το Γενικό Λύκειο Παραλίας πήρε μέρος στο διαγωνισμό για το σχεδιασμό και τη δημιουργία ενός λογότυπου που θα εκφράζει και θα απεικονίζει  το περιεχόμενο του προγράμματος, δηλαδή την κοινή προσπάθεια των εταιρικών σχολείων για την Αειφορία.

Από τις 17 έως τις 22 Μαΐου 2021 πέντε μαθητές του σχολείου μας εργάστηκαν και δημιούργησαν λογότυπα για το διαγωνισμό αυτό χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές. Από τα λογότυπα αυτά, κατόπιν ψηφοφορίας, επιλέχθηκαν δύο, τα οποία αντιπροσώπευσαν το σχολείο μας στο διεθνή διαγωνισμό.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε λογότυπα που δημιούργησαν μαθητές μας:

Ο Διαγωνισμός διεξήχθη από 31 Μαΐου έως και 8 Ιουνίου 2021. Τα λογότυπα αναρτήθηκαν σε μία πλατφόρμα δημοσκοπήσεων (poll-maker.com) χωρίς να αναφέρεται το όνομα ή το σχολείο ή η χώρα του δημιουργού.  Στο διαγωνισμό αυτό μπορούσαν να ψηφίσουν όχι μόνο οι μαθητές και καθηγητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της σχολικής κοινότητας, καθώς και μέλη της οικογένειας και φίλοι των μαθητών.  Η βασική ιδέα ήταν να συμμετέχουν όσο το δυνατό περισσότερα άτομα, για να μας βοηθήσουν να επιλέξουμε το πιο αντιπροσωπευτικό λογότυπο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα λογότυπα που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό:

poll-maker.com-Schule-macht-Nachhaltigkeit-Nachhaltigkeit-macht-Schule-A-lesson-in-sustainability-Make-your-schoo-4

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αναρτήθηκαν στο Twinspace. Νικήτρια αναδείχτηκε μια μαθήτρια από το Γενικό Λύκειο Παραλίας, η Χριστίνα Λευθεριώτη. Συγχαρητήρια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may also like