Ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Παραλίας και ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν το μαθητή Γαλανόπουλο Δημήτριο, που διακρίθηκε στο διαγωνισμό “Οικονομική Ολυμπιάδα”, όλους τους μαθητές που πήραν μέρος καθώς και την εκπαιδευτικό κ. Χριστοφιλοπούλου Αλεξία, καθητήτρια Οικονομίας, για την υποστήριξη των μαθητών.

Κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024 προκρίθηκαν στον Περιφερειακό γύρο Δυτικής Ελλάδας τρεις μαθητές της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Παραλίας: ο Μαρίνος Μεσολογγίτης, η Γεωργία Καραγκούνη και ο Δημήτρης Γαλανόπουλος, σημειώνοντας πολύ καλές επιδόσεις.

Ειδικότερα, ο μαθητής Δημήτρης Γαλανόπουλος έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία μαθητή του ΓΕΛ Παραλίας και τη δεύτερη (2η) υψηλότερη βαθμολογία μαθητή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος και η Γεωργία Καραγκούνη θα συνεχίσουν και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών. Η Οικονομική Ολυμπιάδα διεξάγεται σε 15 χώρες. 

You may also like