Οι Erasmus Days αποτελούν την ετήσια γιορτή του προγράμματος Erasmus και πραγματοποιούνται για έκτη φέτος χρονιά στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου. Το Γενικό Λύκειο Παραλίας θέλοντας να συμμετέχει στον εορτασμό οργάνωσε τη δική του εκδήλωση με θέμα “Sharing our experience”, την οποία ανάρτησε στην επίσημη πλατφόρμα Erasmus Days.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Παραλίας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+ “Schule macht Nachhaltigkeit – Nachhaltigkeit macht Schule/ A lesson in sustainability – Make your school greener and yourself too” μοιράστηκαν την εμπειρία τους από την έως τώρα υλοποίηση του προγράμματος με τους συμμαθητές τους.

Οι μαθητές πρόβαλλαν βίντεο και φωτογραφίες από την πρόσφατη 2η μικρής διάρκειας ανταλλαγή ομάδων μαθητών που φιλοξενήθηκε στο σχολείο μας καθώς και από προηγούμενες κινητικότητες και δράσεις που έγιναν στο πλαίσιο του προγράμματος  Erasmus+.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης ζωντανές μαρτυρίες μαθητών και μαθητριών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η δράση στόχευε στη διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος εντός της σχολικής κοινότητας και στην ενθάρρυνση και άλλων μαθητών να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ

You may also like