Το Γενικό Λύκειο Παραλίας συμμετέχει φέτος για δεύτερη χρονιά στη δράση “Τα Ευέλικτα καπάκια” που έχουν σχεδιάσει και συντονίζουν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας / Περιβαλλοντική Εκπαίδευση σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας / Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

τιμητική-διάκριση-ΓΕΛ-ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Η δράση «ΤΑ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ» αφορά τη συλλογή πλαστικών πωμάτων, προκειμένου μέσω της διάθεσής τους να βοηθηθούν τα Ειδικά Σχολεία της Αχαΐας. Στη δράση συμμετέχουν όλο και περισσότερα σχολεία της Αχαΐας με στόχο για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κοινωνική ευαισθησία.

Στο Γενικό Λύκειο Παραλίας η δράση συλλογής πωμάτων κατά το σχολικό έτος 2021-2022 συνδυάστηκε με την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “A lesson in sustainability” καθώς και με την υλοποίηση 4 (τεσσάρων) προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Οι μαθητές του σχολείου μας συγκέντρωσαν περίπου 30 (τριάντα) κιλά πλαστικά καπάκια τα οποία συσκεύασαν σε μεγάλα σακιά. Τα καπάκια παρέδωσε στην Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Αχαΐας κα Ιωάννα Παπαϊωάννου και στους υπεύθυνους του Δήμου Πατρέων ο εκπαιδευτικός κ. Βασίλειος Σταυρίδης.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ-ΚΑΠΑΚΙΑ

You may also like