Σύμφωνα με το από 6/6/22 δελτίο τύπου του ΥΠΑΙΘ οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε Σχολή ή Τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διενεργηθούν από 18 μέχρι και 30 Ιουνίου.

2022-_6_6_ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_Ε_Κ_ΕΙΔΙΚΩΝ_2022

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 68632/Α5/3-6-2022 του ΥΠΑΙΘ ορίζονται κατά ειδικό μάθημα τα παρακάτω Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.) Ειδικών Μαθημάτων έτους 2022 και κατανέμονται οι υποψηφίους για εξέταση σε καθένα από αυτά ως ακολούθως:
Α. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» και «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ». Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας καθώς και σε Λύκεια των Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Δ.Δ.Ε. Ζακύνθου θα εξεταστούν στην ΠΑΤΡΑ και στα εξής Εξεταστικά Κέντρα ανάλογα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου τους:
1. Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Αρόης 11, Πάτρα, Τ.Κ. 26331), όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α έως και ΜΠΑ.
2. Στο Ε.Κ. του 8ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Αλοννήσου 109, Πάτρα, Τ.Κ. 26334), όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΜΠΕ έως και Χ.

Β. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος ξένης γλώσσας «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ». Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας καθώς και σε Λύκεια των Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Δ.Δ.Ε. Ζακύνθου θα εξεταστούν στην ΠΑΤΡΑ στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Ανθούπολη, Πάτρα, Τ.Κ. 26443)

Γ. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος ξένης γλώσσας «ΓΑΛΛΙΚΑ». Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας καθώς και σε Λύκεια των Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Δ.Δ.Ε. Ζακύνθου θα εξεταστούν στην ΠΑΤΡΑ στο Ε.Κ. του 7ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Σουνίου 111-115, Πάτρα, Τ.Κ. 26333).

Δ. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος «ΑΡΜΟΝΙΑ». Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας καθώς και σε Λύκεια των Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Δ.Δ.Ε. Ζακύνθου θα εξεταστούν στην ΠΑΤΡΑ στο Ε.Κ. του 12ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Ελ. Βενιζέλου 196, Πάτρα, Τ.Κ. 26335).

Ε. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ». Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας καθώς και σε Λύκεια των Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Δ.Δ.Ε. Ζακύνθου θα εξεταστούν στην ΠΑΤΡΑ στο Ε.Κ. του Γενικού Λυκείου Δεμενίκων (Αριστοτέλους και Πλάτωνος 29, Πάτρα, Τ.Κ. 26500).

ΣΤ. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος ξένης γλώσσας «ΙΤΑΛΙΚΑ». Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας καθώς και σε Λύκεια των Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Δ.Δ.Ε. Ζακύνθου θα εξεταστούν στην ΠΑΤΡΑ στο Ε.Κ. του 6ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Νόρμαν 57, Πάτρα ,Τ.Κ. 26223).

Ζ. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικού Μαθήματος ξένης γλώσσας «ΙΣΠΑΝΙΚΑ». Όλοι οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας καθώς και σε Λύκεια των Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και Δ.Δ.Ε. Ζακύνθου θα εξεταστούν στην ΠΑΤΡΑ στο Ε.Κ. του 13ου Γενικού Λυκείου Πατρών (Κανακάρη 58, Πάτρα, Τ.Κ. 26221).

ΕΞΕ-68632-2022-Ορισμός-Εξεταστικών-Κέντρων-Ειδικών-Μαθημάτων-και-κατανομή-υποψηφίων-έτους-2022


Σύμφωνα με την Υ.Α. 68979/Α5/6-6-2022 του ΥΠΑΙΘ ορίστηκαν τα Εξεταστικα Κέντρα (Ε.Κ.) για τα Μουσικά Μαθήματα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» έτους 2022:

Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των Διευθύνσεων Δ.Ε. Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας, θα εξεταστούν στο Ε.Κ. του Μουσικού Σχολείου Πατρών (Πάροδος ΕΒ 30 Εγλυκάδα, Τ.Κ. 26335 – Πάτρα).

ΩΣΛΤ46ΜΤΛΗ-2ΞΣ-ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ-ΚΕΝΤΡΑ-ΜΟΥΣΙΚΩΝ-2022
















You may also like