Πνεύμα Halloween στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Παραλίας την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, με την διοργάνωση ενός φαντασμαγορικού bazaar από την καθηγήτρια Αγγλικών κ. Χρυσάνθη Βανταράκη και τους μαθητές της Γ΄ τάξης. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Πενθήμερης εκδρομής της Γ΄ Λυκείου.

Οι μαθητές, με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, δημιούργησαν αφίσες και μεταμόρφωσαν το αμφιθέατρο στολίζοντας το με κολοκύθες, αράχνες και άλλα στοιχειά στο πνεύμα της γιορτής του Halloween. Παράλληλα έστησαν πάγκους με φαγητά και γλυκά, τα οποία έφτιαξαν μόνοι τους.

Η ανταπόκριση της σχολικής κοινότητας ήταν εντυπωσιακή. Μαθητές και καθηγητές από το Γενικό Λύκειο Παραλίας και το 1ο Γυμνάσιο Παραλίας έσπευσαν να στηρίξουν την δράση.

Η δράση Halloween bazaar αποτελεί παράδειγμα συνεργασίας, δημιουργικότητας και αλληλεγγύης. Οι μαθητές, με την αστείρευτη ενέργεια και το ταλέντο τους, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια αξέχαστη γιορτή, ενώ παράλληλα έθεσαν τα θεμέλια για μια επιτυχημένη εκδρομή.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την όμορφη διοργάνωση!

You may also like