Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, όπως κάθε χρόνο πριν από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, πραγματοποιήθηκαν στο Γενικό Λύκειο Παραλίας εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Παραλίας αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Εκφράζοντας αγάπη και αλληλεγγύη συγκέντρωσαν τρόφιμα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην «ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ – ΓΑΛΗΝΗ». Τα τρόφιμα παρέδωσαν οι εκπαιδευτικοί Φωτιάδης Θεοφάνης και Ζωγόπουλος Κων/νος συνοδευόμενοι από αντιπροσωπεία μαθητών.

Οι μαθητές των Ομάδων Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας διοργάνωσαν στο χώρο του αμφιθεάτρου παζάρι με τρόφιμα και χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Η δράση είχε θέμα “Ας παρατείνουμε τη ζωή των βιβλίων” και ο σκοπός της ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για την ίδρυση ανταλλακτικής – δανειστικής βιβλιοθήκης μαθητών. Η δράση ήταν πρωτοβουλία των ίδιων των μαθητών και συντονίστηκε από τους εκπαιδευτικούς Σταυρίδη Βασίλειο, Σπανού Χριστίνα, Βανταράκη Χρυσάνθη και Καρκούλια Νικολίτσα.

Ο Διευθυντής Λιόνας Αθανάσιος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Παραλίας εύχεται σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» και «Ευτυχισμένο 2023».

You may also like