Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 και την 6η διδ/κη ώρα, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας για τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Παραλίας με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Η προσφορά και κοπή βασιλόπιτας από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων συνιστά παλιά παράδοση για το σχολείο μας. Βέβαια, φέτος τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Η βασιλόπιτα δεν ήταν χειροποίητη αλλά διαδικτυακή.

Η πρωτοβουλία για την κοπή της πίτας ανήκει στο προεδρείο του Συλλόγου Γονέων του ΓΕ.Λ. Παραλίας και πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας του webex με τη βοήθεια του καθηγητή Πληροφορικής κ. Φωτιάδη Θεοφάνη. Το ηλεκτρονικό φλουρί έτυχε σε μαθήτρια της Α2 τάξης του Λυκείου μας και συνοδεύτηκε από ένα Ρολόι χειρός, προσφορά στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων από Κατάστημα Ωρολογίων και Κοσμημάτων της Πάτρας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Παραλίας ευχαριστούν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνεργασία καθώς και για την πρωτότυπη ιδέα της διαδικτυακής κοπής πίτας, που δημιούργησε ένα κλίμα χαράς, ελπίδας κι αισιοδοξίας στους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κοπή της πίτας μπορείτε να δείτε στη σελίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια για την όμορφη ιδέα του από την Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων.

You may also like