Το Γενικό Λύκειο Παραλίας, ενόψει της γιορτής των Χριστουγέννων, διοργάνωσε τρεις δράσεις στις οποίες συμμετείχε το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Οι δράσεις υλοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο του σχολείου την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023:

  • «Βιβλία που γλυκαίνουν τη ζωή»: Η δράση συντονίστηκε από τις εκπαιδευτικούς κ. Καρκούλια Νικολίτσα και κ. Βανταράκη Χρυσάνθη και συνδέεται με την υλοποίηση των δύο προγραμμάτων Αγωγής Υγείας «Εθελοντισμός στην πράξη» κι «Εθελοντισμός, στάση ζωής». Οι μαθητές και οι μαθήτριες των ομάδων Αγωγής Υγείας ετοίμασαν  γλυκά, τα οποία πρόσφεραν  στους συμμαθητές τους, τους εκπαιδευτικούς και άλλα μέλη της σχολικής κοινότητας με στόχο τη συγκέντρωση βιβλίων για την ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Πάτρας. Τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν, θα παραδοθούν, μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, στις υπεύθυνες  του προγράμματος σχολικής βιβλιοθήκης του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Πάτρας από αντιπροσωπεία του ΓΕ.Λ. Παραλίας, αποτελούμενη από την εκπαιδευτικό Καρκούλια Νικολίτσα και τέσσερις μαθητές/-τριες της ομάδας Αγωγής Υγείας. 
  • «Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από μαθητές του σχολείου για τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου»: Η δράση συντονίστηκε από την εκπαιδευτικό κ. Σουλιώτη Σπυριδούλα. Οι μαθητές τραγούδισαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα δημιουργώντας γιορτινό κλίμα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.
  • «Συγκέντρωση και η παράδοση τροφίμων στο φιλανθρωπικό σωματείο/ίδρυμα “ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ-ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ”» Η δράση, που συντονίστηκε από τον Υποδιευθυντή κ. Γιαννόπουλο Βασίλειο, αποτελεί μακρά παράδοση του σχολείου μας. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί συγκένρτωσαν τρόφιμα και άλλα βασικά είδη και τα παρέδωσαν στο φιλανθρωπικό σωματείο ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ-ΓΑΛΗΝΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

— Σχολική κοινότητα ΓΕΛ Παραλίας

You may also like