Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Γενικού Λυκείου Παραλίας στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ. Το σχολείο μας έλαβε μέρος στον 1ο στάδιο του διαγωνισμού, που διεξήχθη από 21/1/2025 έως 3/2/2025.

Η διοίκηση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΓΕΛ Παραλίας συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, καθώς και τους καθηγητές που τους υποστήριξαν και τους καθοδήγησαν στην προετοιμασία τους. Η ενεργή συμμετοχή των μαθητών μας σε διαγωνισμούς, όπως ο 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Στατιστικής της ΕΛΣΤΑΤ, αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που προσφέρουμε στο σχολείο μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η στατιστική αποτελεί ένα θεμελιώδες εργαλείο για την κατανόηση του σύγχρονου κόσμου. Η συμμετοχή των μαθητών μας σε αυτόν τον διαγωνισμό τους έδωσε την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές της στατιστικής, να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης και ανάλυσης δεδομένων, και να έρθουν σε επαφή με πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας.

Είμαστε περήφανοι για τους μαθητές μας και για την αφοσίωσή τους στην μάθηση. Στόχος μας παραμένει η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης που προάγει την κριτική σκέψη, την καινοτομία και την αριστεία.

You may also like